Buienradar

Inloggen

Inlognaam

Toegangscode
UITNODIGING

Op 30 december 2015 organiseert Snowsports Academy Racing

in samenwerking met Barts voor de 10e keer de

Sylvester Cup

 

Informatie 10de Barts Sylvester Cup
De Barts Sylvester Cup is een Combi wedstrijd in Oostenrijk op de skipistes van het skigebied Hinterreit. De Barts Sylvester Cup Combi is een combinatie van één run reuzenslalom en één run slalom, beiden geskied op 30 december 2015. Het is een puntenwedstrijd, waarbij iedere run apart wordt gewaardeerd. De wedstrijd is voor iedereen met een Nederlandse wedstrijdlicentie toegankelijk. Daarnaast zullen we ook buitenlandse Racers uitnodigen. Beide wedstrijden worden geskied volgens het reglement van de NSkiV. Dit reglement is te vinden op www.wintersport.nl.
 
Programma
In principe starten we met de run reuzenslalom, en zullen de Benjamins en Aspiranten als eerste starten. Maar door de omstandigheden kunnen we er voor kiezen om te starten met de slalom run, of dat de Scholieren en Junioren/Senioren/Veteranen eerst starten. Wijzigingen worden zo vroeg mogelijk gecommuniceerd.
Locatie van wedstrijd: Hinterreit, A-5761 Maria Alm, Almdorf Oostenrijk.
  • Jury inspectie: 08.30 uur.
  • Captainsmeeting: 08.45 uur.
  • Uitdelen startnummers: 08.15 uur tot 9.15 uur.
  • Inskiën: 8.00 uur tot 9.15 uur.
  • Verkennen eerste manche: 09.15 uur tot 09.45 uur.
  • Start eerste manche: 10.00 uur.
  • Verkennen tweede manche: +/- 12.15 uur tot 12.45 uur.
  • Start tweede manche: +/- 13.00 uur.
  • Prijsuitreiking aansluitend aan tweede manche.
Prijzen
Bij de jeugd bestaan de groepen uit: Benjamins, Aspiranten 1, Aspiranten 2, Scholieren 1, Scholieren 2. Voor de Junioren 1 is er een apart podium bij de prijsuitreiking. De nummers 1, 2 en 3 staan op het podium. ‘Barts winter Essentials’ ondersteunt de wedstrijd met prijzen voor de prijswinnaars.
 
Inschrijven
Het maximale aantal deelnemers beperkt tot 120 skiërs.
Let op: voor Benjamins is de reuzenslalompiste pittig steil. Hierbij geldt dat wie zich het eerste opgeeft, als eerste wordt aangemeld. Bij inschrijven verplicht je je tot het betalen van het inschrijfgeld.
Inschrijven via de site tot uiterlijk 16 december 2015 - 22.00 uur

Voorlopers zijn welkom en kunnen zich aanmelden.

Kosten
De kosten voor deelname aan de Barts Sylvester Cup bedragen € 20,00. De kosten dienen, per team, betaald te worden bij het ophalen van de startnummers. Een liftpas kan ter plaatse gekocht worden.
Voor niet ingeleverde startnummers wordt € 50,- in rekening gebracht.

Teamcaptainsmeeting
De captainsmeeting vindt plaats op 30 december om 8.45 uur. Deze meeting is uitsluitend voor de trainers/teamcaptains. De captainsmeeting vindt plaats in het bergrestaurant. Hier wordt het uiteindelijke programma, de regels en eventuele veranderingen bekend gemaakt. I.v.m. de tijdspanne, wordt de loting van tevoren gedaan. Skiërs die geen trainer/captain hebben dienen zich van te voren te melden bij SAR.

Om er samen voor te zorgen dat het een succesvolle wedstrijd wordt, vragen wij ieder team dat deelneemt aan de Barts Sylvester Cup, te helpen op de wedstrijddag. Bijvoorbeeld met het steken, onderhouden van de piste, en het opruimen van de slalom.
Als de omstandigheden/mogelijkheden het toelaten, zal er naast de wedstrijdpiste een warm-up run worden gestoken. Hierbij hebben we hulp nodig van de trainers van andere teams.
 
Parkeren

Auto's moeten tijdens de wedstrijddagen onderaan de piste op de daarvoor bestemde parkeerplaats worden geparkeerd. Het is verboden auto's te plaatsen op de parkeerplaats bij het restaurant of langs de weg de berg op. Auto’s die hier geparkeerd staan, worden weggesleept.
 
Restaurant
Rugzakken zijn niet toegestaan in het restaurant. Ook is het niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren of drinken in het restaurant te nuttigen. Er zal een ruimte (garage en stal) beschikbaar zijn om te verblijven en de rugzakken neer te zetten.


Terug naar kalenderAgenda

<juni 2021>
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Poll

Welk merk ski's heb jij ?