Buienradar

Inloggen

Inlognaam

Toegangscode
Op zondag 10 april 2016 organiseert Skiteam Dordrecht in SnowWorld Zoetermeer

De Masters Cup

Een skiwedstrijd waarbij de skiracers van 18 jaar en (veel) ouder het tegen leeftijdsgenoten kunnen opnemen. Er zal sprake zijn van een wedstrijdmiddag met een beperkte duur, veel skiactie en een ontspannen sfeer.
 
Locatie:
Snowworld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
 
Voor wie:
Deelname staat open voor racers van alle skiniveaus van geboortejaar 1997 en eerder in de categorieën junioren 2, senioren en veteranen. Deelname staat open voor zowel licentiehouders als niet-licentiehouders.
 
Format:
De wedstrijdmiddag bestaat uit een puntenwedstrijd met 3x dezelfde slalom (A-A-A) waarbij de twee snelste tijden opgeteld bepalend zijn voor de uitslag.
 
Tijdschema Masters cup
15:30 – 16.00 uur Inskiën en afhalen startnummers
16:00 – 16:15 uur Verkennen slalom vanaf zijkant
16:30 Start manche 1, aansluitend 2e en 3e manche
2e en 3e manche direct opvolgend

Startvolgorde:
1e omloop: Binnen de categorie op volgorde van NSkiV-punten waarbij de deelnemer met de beste NSkiV punten als eerste start. Vervolgens deelnemers zonder NSkiV- punten op volgorde van loting. De oudste categorie dames start als eerste, vervolgens de oudste categorie heren etc.
2e omloop: Binnen de categorie op omgekeerde volgorde van startnummer.
3e omloop: Binnen de categorie op volgorde van startnummer.
 
Niet licentiehouders:
Om de wedstrijd laagdrempelig te houden kunnen ook niet licentiehouders deelnemen aan deze wedstrijd. Wel dien je een officieel aanmeldformulier in te vullen waar je de juiste gegevens invult om aan de wedstrijd deel te nemen (voor produceren startlijst) en tevens tekent dat je skiet op eigen risico en zelf dient te zorgen voor een passende verzekering.
Dit formulier is op te vragen bij: pws@wedstrijdskiteam-deschans.nl
 
Wil je voor NSkiV punten mee skiën, en een ranking krijgen op de nationale ranglijst alpineskiën, dan dien je minimaal 10 dagen voorafgaand aan de wedstrijd in het bezit te zijn van een wedstrijdlicentie. De wedstrijdlicentie is aan te vragen door in te loggen met je NSkiV lidnummer en postcode op de toepassing Winternet op www.nskiv.org.
 
Inschrijfprocedure:
Deelnemers met wedstrijdlicentie:
Inschrijving via de site tot uiterlijk dinsdag 5 april – 22.00 uur 
Deelnemers zonder wedstrijdlicentie:
deelnemers zonder wedstrijdlicentie dienen zich in te schrijven via het inschrijfformulier dat op te vragen is bij pws@wedstrijdskiteam-deschans.nl.
Als niet-licentiehouder dit formulier meesturen bij je aanmelding aan pws@skiteam-dordrecht.nl.
Inschrijving sluit woensdag 6 april 2016 om 18:00 uur
 
Kosten:
Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00. Inschrijfgeld is inclusief piste toegang (ook voor kaarthouders SnowWorld). Bij inlevering van het startnummer ontvang je een consumptiebon voor een drankje in de bar.
  • Bij het niet inleveren of kwijtraken van een startnummer bedraagt de boete € 25,00 voor rekening van de desbetreffende skiër/ster.
  • De wedstrijd wordt geskied volgens het nationale reglement Alpineski Wedstrijden van de Nederlandse Ski Vereniging.
  • Het dragen van een helm is verplicht.
  •  


Terug naar kalenderAgenda

<juni 2021>
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Poll

Welk merk ski's heb jij ?